O jeleni paroh a kravsky roh

Kamenec pod Vtáčnikom
Kamenec pod Vtáčnikom
Kamenec pod Vtáčnikom
SK Sandberg vás pozýva na svoje preteky

Aktuality

Corona info: Z dôvodu rozhodnutia štátnych orgánov o zákaze organizácie hromadných podujatí preteky Jelení paroh (MSR na strednú trať a MSR štafety) rušíme. Štartovné vrátime.

R. Jonáš, riaditeľ pretekov

Corona info: Vzhľadom na epidemiologickú situáciu a všeobecne platné reštrikčné opatrenia ŠK Sandberg ruší niektoré služby na pretekoch Jelení Paroh 2020 voči rozpisu:

  • Je zrušené ubytovanie a stravovanie v telocvični
  • Je zrušený bufet
  • Je zrušený detský obrázkový pretek
  • Je zrušená prezentácia na pretekoch

Z uvedeného vyplýva, že platby je potrebné uhradiť bezhotovostne na účet podľa rozpisu a je potrebné dodržať termín prihlášok 25.9., následné dohlášky a odhlášky podľa pravidiel v rozpise. Finančné vyrovnanie medzi klubmi po pretekoch bude formou faktúr a dobropisov.

R. Jonáš, riaditeľ pretekov

Prihlášky: Registrovaní pretekári sa prihlasujú cez IS SZOŠ, na oba dni samostatne. Zahraniční pretekári môžu využiť prihlasovací systém orienteeringonline.net, alebo mail sandberg.orienteering@gmail.com




Trofeje: Večne putovné trofeje Jelení paroh a Kravský roh získajú tento rok víťazi elitných kategórií na strednej trati MW21-E. Tituly budú obhajovať minuloroční držitelia trofejí Roman Zbranek a Iva Kavánková (obaja z TJ Farmaceut Bratislava).


Základné informácie

Bratislavský klub ŠK Sandberg pre vás pripravil majstrovský víkend v celkom nových, orientačným behom nedotknutých terénoch. V sobotu dopoluldnia na vás čakajú Majstrovstvá Slovenska v orientačnom behu na strednej trati v skalnatých terénoch pod Končitou neďaleko Kamenca pod Vtáčnikom. V nedeľu dopoludnia sa uskutočnia Majstrovstvá Slovenska v orientačnom behu štafiet. Pretekári budú zápoliť aj o putovné trofeje Jelení paroh a Kravský roh. Tešíme sa na vás na zhromaždisku v Gepňárovej doline!





Centrum pretekov -- zhromaždisko

Verejné táborisko v Gepňárovej doline. Prístup z obce Kamenec pod Vtáčnikom, najbližšie zastávky MHD Bus: Kamenec p. V.,,sídl. Stávky, 3km

Termíny

Uzávierka prihlášok: 25. 9. 2020

Prihlasovanie cez IS SZOŠ, výnimočne mailom na sandberg.orienteering@gmail.com

3. 10. 2020 Middle

V sobotu popoludní sa uskutočnia rebríčkové preteky v orientačnom behu na strednej trati o trofeje Jelení paroh a Kravský roh.

4. 10. 2020 Štafety

V nedeľu dopoludnia sa uskutočnia Majstrovstvá Slovenska v orientačbom behu trojčlenných štafiet.

Jelení paroh

Preteky o Jelení paroh su jedným z najstarších podujatí v orientačnom behu na Slovensku. Pravidelne sa uskutočňujú od roku 1964. Usporiadateľom je ŠK Sandberg, predtým tieto preteky pravidelne organizoval klub Slávia TU Zvolen. Víťaz hlavnej kategórie získa putovnú cenu - jelení paroh. Od roku 1995 je cena rozšírená aj pre žensku kategóriu - kravský roh. Pozrite si zoznam všetkých nositeľov týchto trofejí.

Linky

Zhromaždisko
Verejné táborisko v Gepňárovej doline, Kamenec pod Vtáčnikom
GPS N48° 38.994' E 18°34.719'

Fotky z terénu,

Organizátori

SZOŠ: http://www.orienteering.sk

ŠK Sandberg: http://sandberg.orienteering.sk

Terény

Kamenec
Kamenec
Kamenec
Končitá  1:10000
Končitá  1:7500
Hrádok  1:10000